SZTR Parketi Tomović;
32212 Prislonica, Čačak, Srbija;
(+381) 32 5485 000;
(+381) 32 5485 001;

PARKET KOMPANIJE SZTR PARKETI TOMOVIĆ

SZTR Parketi Tomović se bavi proizodnjom i prodajom hrastovog i jasenovog parketa, a po zahtevu kupca isporučujemo i razne druge vrste parketa (trešnja, orah, javor...).

Svaki kupac dobija preciznu informaciju o vlažnosti parketa, jer se ona uvek proverava pre isporuke. Naš parket je garantovano suv i spreman za postavljanje. Parketi Tomović su odlično prihvaćeni u inostranstvu, što dokazuje dugogodišnji kontinuirani izvoz na veoma probirljiva tržišta Australije i Zapadne Evrope.

Parketi se dele prema debljini i sloju tako da postoje dvojslojni, troslojni i masivni parketi. Parketi Tomović u svojoj ponudi imaju masivni parket. Parket masivni je investicija za više generacija. Zbog odgovarajuće debljine može se brusiti, odnosno obnavljati više puta. Gotovi masivni parketi su različitih dimenzija. Dužine se kreću od 200 do 600 mm, širine od 46 do 80 mm i debljine od 21 mm. Parket treba lepiti celom površinom na podlogu.

HRASTOV PARKET

Od domaćih vrsta drveta za proizvodnju parketa hrast je najčešće i pouzdano najzahvalnije drvo za parket. Zbog svoje dugotrajnosti, dobrih mehaničkih svojstava i plemenitog izgleda, hrast se kroz istoriju koristio u prizvodnji predmeta od drveta, najviše nameštaja, stolarije i podova.
Detaljnije

JASENOV PARKET

Izuzetno pouzdana vrsta drveta svetlo žute, odnosno bele boje. Njegova tvrdoća, kombinovana sa prirodnim sjajem daje prostoriji, svetao i svež izgled.
Detaljnije
SZTR Parketi Tomovic

Pozovite nas 032-5485-000; 032-5485-001

Zakažite besplatnu procenu. Napomena: transport na mesto ugradnje plaća kupac!
Kada su standardi u obradi drveta i proizvodnji parketa u pitanju, sve faze proizvodnje ispunjavaju najstrožije zahteve.
uskladisten-parket

Primeri slaganja parketa

Pogledajte primere klasičnog i mozaik slaganja parketa
Klasično slaganje parketa

KLASIČNO SLAGANJE

Primeri slaganja parketa
Postoji nekoliko načina klasičnog slaganja parketa. Pogledajte slike i uzorke.
Detaljnije
Mozaik slaganje parketa

MOZAIK SLAGANJE

Primeri slaganja parketa
Postoje razni oblici mozaika. Pogledajte slike i naše uzorke.
Detaljnije
Radno vreme: Pon-Pet: 07-16h, Sub: 07-14h
© Copyright 2018 - Parketi Tomović .
Designed by ANTICFORMA
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram