Toplotno tretiranje paleta
PORODIČNI ALBUM TOMOVIĆ

Toplotno tretiranje i označavanje drvenog materijala za pakovanje

S.Z.T.R.’’Parketi Tomović su u svoj program od 13.12.2013.god. uvrstili i toplotno tretiranje i označavanje drvenog materijala za pakovanje. Toplotno tretiranje drvenog materijala za pakovanje ( DMP ) podrazumeva zagrevanje drvenog materijala za pakovanje dok se ne postigne minimalna temperatura u sredini elemenata od 56 stepeni C i to najmanje od 30min. Drveni materijal za pakovanje je drvo ili proizvod izrađen od drveta ( izuzimajući papir ) za pakovanje, učvršćivanje, zaštitu ili za održavanje pošiljke.

Drvo bez kore, je drvo sa koga ja skinuta kora, osim vaskularnog kambijuma, kore oko uraslih čvorova i dzepova kore. Između prstenova godišnjeg porasta ( godovi ). Sušenje u komori je proces tokom koga se drvo suši u zatvorenoj komori koristeći toplotu ili kontrolu vlažnosti da bi se dostigao željeni sadržaj vlage. Tretiranje je zvanično odobren način uništavanja biljnih štetotičina. Naša oznaka je RS – 097. To je obeležje na ( DMP ) koji je međunarodno priznat i kojim se označava drveni materijal za pakovanje koji je tretiran.


Toplotno tretiranje paleta

Porodica Tomović

Pogledajte foto album porodice Tomović od 1952. godine pa do danas.

Preporuke kupaca

Ana Matović Mnogo je dobra usluga, nalaze se malo dalje od grada, ali imaju sigurno najveći izbor kvalitetnog parketa. Preporučujem!
Porodica Antić Zaposleni su pravi profesionalci, predložili su nam najbolje rešenje za našu kuću! Za svaku preporuku!
Jelena i Aca Slavonski hrast, povoljne cene, dobra ponuda, ljubazna usluga... Nema boljih!
Marković Dugogodišnje iskustvo čini ovu firmu jednom od najboljih u Srbiji.